Rekommenderat sju år i rad reco.se

Hög Kvalitet Till Ett Bra Pris
upp till 2 års garanti
Med mer än 20 års erfarenhet

Vi Lagar Din Mobil Medan du väntar!

"Självklart, vi matchar priser!"​

Laga iPhone

BadgeSevenYears

Laga mobil medan du väntar!

advanced divider
Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
 • Fredag 21/6 Midsommarafton STÄNGT-Lördag 22/6 Midsommardagen STÄNGT
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00
 • Fredag 21/6 Midsommarafton STÄNGT -Lördag 22/6 Midsommardagen STÄNGT

Varför Gigamex

advanced divider

Snabb Service

Våra tekniker har flera års erfarenhet av mobilservice. De flesta av våra servicetjänster kan utföras medan du väntar. Vi vet hur frustrerande det kan vara att ha en trasig smartphone, vi arbetar snabbt och effektivt för att åtgärda problemen så att du kan komma igång med din enhet.

Kundservice

Kunden och kvalitén är dem viktigaste aspekterna i vår verksamhet här på Gigamex. Hos oss får du alltid rätt hjälp. Det betyder att du inte behöver spendera tid i långa telefonköer eller vänta flera timmar för att få ditt mail besvarat.  

Garanti På Reparationer

Garanti gäller vid fabrikationsfel. Garantin gäller inte tapp/klämskador, fukt/vätskeskador och fel som inte kan återskapas/påvisas eller fel till följd av felaktigt handhavande. Vanligtvis är garantitiden upp till 12 månader från inköpsdatum.

Drop-In Butiker

Välj någon av våra butiker , Hötorget eller Sickla. Du kan lämna in din enhet i butiken och få den reparerad snabbt medan du väntar. Vi är intresserade av att köpa din gamla mobiltelefon, oavsett om den är i perfekt skick eller om den har några problem. Vi erbjuder också ett attraktivt pris för din enhet. Du är välkommen att besöka våra butiker för en smidig affär.
“Prismatchningsvillkor: Gäller likvärdiga villkor i Stockholm. Ej auktoriserade företag omfattas ej av vårt erbjudande.”

laga iphone

Låt våra experter laga iPhone

Vi på Gigamex hjälper dig som behöver laga din iPhone snabbt! En iPhone blir för många ett viktigt föremål som används vid upprepade tillfällen och till många olika saker under en vanlig dag. Det kan handla om allt från att organisera dagens aktiviteter till att lagra viktig information. Självklart är det irriterande när en iPhone går sönder. Det kan till och med vara ganska allvarligt om du förvarar filer eller kontaktuppgifter på telefonen som du inte har tillgång till genom en annan enhet. Att kunna laga sin iPhone direkt och till ett bra pris är helt enkelt jätteviktigt och det kan vi på Gigamex hjälpa dig med. Till skillnad från många andra så lagar vi inte bara skärmen om den gått sönder utan vi kan även erbjuda andra servicetjänster och reparationer för dig med iPhone. Även du som behöver laga en äldre iPhone kan få hjälp av våra skickliga tekniker.

Vilken anledningen än är till att du behöver laga iPhone kan du vara säker på att teknikerna i vårt team har erfarenhet av att lösa just det problemet. Vi har mångårig erfarenhet av att reparera iPhones, vilket är en av anledningarna till att vi kan jobba snabbt och kostnadseffektivt. Vi har alltid som målsättning att du ska kunna få hjälp direkt och vi brukar kunna lösa problemet medan du väntar på att få tillbaka din iPhone.

Komponenter av högsta klass

En iPhone är en premiumtelefon som är tillverkad med noggrant utvalda komponenter. Att laga en iPhone ska inte behöva betyda att du får en originaldel ersatt med en dålig komponent som riskerar att gå sönder igen inom kort. Tyvärr händer det allt för ofta. Vi på Gigamex använder enbart kvalitetstestade komponenter av hög klass när vi lagar en iPhone. Tanken är att den ska kännas som ny när du får tillbaka den. Det gäller oavsett om det är hela skärmen, några knappar eller batteriet som du fått utbytt.

Laga iPhone med trasig skärm

Den vanligaste anledningen till att du kan behöva laga din iPhone, oavsett modell, är att skärmglaset går sönder. Vanligtvis för att du tappat den i golvet eller utomhus. En iPhone har en i grunden solid konstruktion och minnet och hårdvaran klarar mer än du kanske tror. Allt det viktiga är oftast välbevarat även om glaset har gått i tusen bitar. Mindre sprickor i glaset är också irriterande eftersom de kan påverka touch-funktionen och vad du kan se på skärmen. Du kan dessutom skära dig på kanterna. Vi kan laga en iPhone-skärm mycket snabbt medan du väntar i butiken.

Varför går telefonen sönder?

En iPhone riskerar att skadas om du tappar den, utsätter den för väldigt hög temperatur eller om den utsätts för tryck alternativt stötar. Om du kan skydda den från detta håller den i regel i många år.

En iPhone är extra utsatt

En smartphone som är så tunn som en iPhone kan inte göras riktigt lika hållbar som en tyngre och styvare telefon. Högsta möjliga prestanda och en extremt slimmad formfaktor går helt enkelt inte hand i hand med stryktålighet. En touchskärm av tunt glas i hög kvalitet är känsligare än en enkel plastskärm. Just den detalj som många älskar med sin iPhone kan alltså vara det som gör att den går sönder lite lättare än andra telefoner. Mindre skönhetsfel syns dessutom tydligare och stör mer just för att det är en kvalitetstelefon som du bryr dig mycket om. Att låta reparera sin iPhone är många gånger ett bättre alternativ än att köpa en ny. Det är en så pass välgjord och högpresterande telefon att man inte bör kasta den bara för att en del som kan repareras har tagit skada. Du sparar stora belopp på att låta oss laga din iPhone istället för att byta ut den innan den nått slutet av sin livscykel.

Förberedelser inför en reparation av iPhone

Innan du kommer till oss för att laga din iPhone rekommenderar vi att du förbereder dig genom att vidta så många av dessa åtgärder som möjligt:
 • Ta fram ditt Apple-ID lösenord, det kan behövas vid vissa typer av reparationer.
 • Säkerhetskopiera innehållet som finns i din trasiga enhet.
 • Avstå från att använda en iPhone med trasig skärm eller misstänkt hårdvarufel, kom med den till oss direkt istället.
 • Du är välkommen till oss utan tidsbokning men är naturligtvis välkommen att kontakta oss för att få förväntad väntetid innan du kommer in för att laga din iPhone.

Hur mycket kostar det att laga iPhone?

Hur mycket en reparation kostar beror först och främst på vad det är som gått sönder. En annan faktor är vilken iPhone-modell det gäller. Även om iPhones kan tyckas vara ganska lika varandra kan priset på reparationer variera ganska mycket. Det beror på priset för just din modells reservdelar samt reparationens svårighetsgrad.

Kan man laga en telefon utan att veta vad felet är?

Om du inte vet vad som är fel på din iPhone gör vi en felsökning innan du får besked om hur mycket det kommer att kosta och hur lång tid det kommer att ta att laga iPhone.

Kan man laga sin iPhone på egen hand?

En iPhone innehåller känsliga elektroniska komponenter och den är inte konstruerad för att du som lekman ska kunna reparera den. Du bör inte montera isär den för att göra en egen bedömning av vad som är trasigt utan ta med den till oss direkt istället.

Hur vet man att en iPhone håller på att gå sönder?

Beter din iPhone sig konstigt åt? Det kan dessvärre vara ett tecken på att den håller på att gå sönder. Här är några saker som vi rekommenderar dig att vara extra uppmärksam på:
 • Den stänger av sig själv, trots att batteriet inte är urladdat
 • Telefonen är relativt ny och batteriet varar inte så länge som det borde
 • Du kan inte starta telefonen – trots att batteriet laddat ett tag
Känner du igen något av detta kan det vara en bra idé att låta oss ta en titt innan det blir värre. Lämna din enhet i trygga händer och du kan vara säker på att få det bästa alternativet i förhållande till pris och kvalité. Vårt team består av skickliga tekniker med lång erfarenhet av att laga mobiltelefoner så som iPhoneSamsungHuaweiSony XperiaOnePlus med flera.

Vanliga frågor (FAQ) om Gigamex Mobilreparationer

Gigamex erbjuder högkvalitativa mobilreparationstjänster till konkurrenskraftiga priser. Vi specialiserar oss på att laga iPhones och andra populära mobiltelefonmärken som Samsung, Huawei, Sony, OnePlus med flera. Vi erbjuder också köp och försäljning av mobila enheter samt tillhandahåller upp till 2 års garanti på våra reparationer.

Vi har två butiker, en på Hötorget och en på Sickla. Adresser och öppettider för båda butikerna finns nedan:

Hötorget Adress: Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm Öppettider:

 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00

Sickla Adress: Siroccogatan 4, 131 54 Nacka Öppettider:

 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00

Vi är specialiserade på att laga iPhones och erbjuder snabba och pålitliga reparationstjänster medan du väntar. Våra tekniker har flera års erfarenhet och använder endast högkvalitativa komponenter.

Vi erbjuder prismatchning för likvärdiga villkor inom Stockholm. Observera att ej auktoriserade företag inte omfattas av detta erbjudande.

Vi rekommenderar inte att du försöker reparera din iPhone själv då den innehåller känsliga elektroniska komponenter och är inte konstruerad för amatörreparationer. Låt våra erfarna tekniker ta hand om det åt dig för bästa resultat.

Om din iPhone uppvisar ovanliga beteenden, som att stänga av sig själv, ha kort batteritid trots laddning, eller startar inte, kan det vara tecken på att den behöver repareras. Vi rekommenderar att du tar med enheten till oss för felsökning och eventuell reparation.

Priset för att laga en iPhone varierar beroende på skadan och modellen. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och förväntad väntetid innan du besöker oss.

Ja, du är välkommen att besöka någon av våra butiker utan tidsbokning för reparation. Vi kan också ge dig en uppskattning av väntetiden om du kontaktar oss i förväg.

Innan du kommer till oss för reparation rekommenderar vi att du tar fram ditt Apple-ID-lösenord, säkerhetskopierar din enhet och undviker att använda den om den har en trasig skärm eller misstänkt hårdvarufel.