Byta skärm iphone 6 Stockholm billigt

Söker du en pålitlig och snabb lösning för att byta skärm iphone 6 stockholm billigt? Då är vi på GIGAMEX svaret! Vi utför säkra reparationer med kunniga och mycket erfarna tekniker på mobilservice. Allt för att du som kund ska kunna känna dig lugn och veta att din enhet är i trygga händer när vi till exempel hjälper dig att byta skärm iphone 6 stockholm billigt. Vi håller vad vi lovar!

Som kund har du två alternativ till att lämna in din enhet till oss för reparation, du är välkommen in i någon av våra butiker. Oerhört enkelt och smidigt enligt oss. Vi på GIGAMEX strävar alltid efter att ha förmånliga priser och ge den bästa servicen till dig som kund när du kommer till oss för att byta skärm iphone 6 stockholm billigt. Du kan läsa mer om oss och vad våra kunder tycke rom våra tjänster

Byta skärm iphone 6 Stockholm billigt? Vi löser det!

Om du väljer oss för att byta skärm iphone 6 stockholm billigt så lämnar vi också en funktionsgaranti på det arbete vi utfört. Kontakta oss så berättar vi mer om vad det innebär för dig som kund hos oss.

När det är dags för dig att byta skärm iphone 6 stockholm billigt så erbjuder vi dig snabb service, garanti och kunskap av mobilservice. Vår ambition på GIGAMEX är att alltid möta dig som kund på bästa sätt och hjälpa dig att lösa ditt bekymmer när olyckan har varit framme och du behöver byta skärm iphone 6 stockholm billigt. Besök vår hemsida www.gigamex.se för att få mer information om hur det går till när det gäller byta skärm iphone 6 stockholm billigt.

Välkommen till Gigamex.

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00