För dig som är företagskund

De flesta telefoner råkar förr eller senare ut för en skada som inte täcks av garantin. Det kan handla om allt från en trasig bak kamera, trasig skärm eller en vattenskada. Det är då vi på Gigamex rycker in och hjälper dig! Vi förstår att man inte vill behöva vara utan sin enhet och därför erbjuder vi er snabb och effektiv service.

Expresservice

Som företagskund får du alltid expresservice samma dag, utan extra kostnad. Du behöver alltså inte vänta i flera dagar på att få din elektronik reparerad. Hos många företag så är expresservice ett tillval, hos oss ser vi det som en självklarhet. Som företagskund prioriteras alltid dina skadade enheter av våra tekniker som har flera års erfarenhet.

Rabatter

Att vara företagskund hos oss har sina fördelar. Du får alltid bra rabatter på priser som redan är låga. Du får även alla felsökningar utan kostnad, skulle du alltså ha ett problem med en telefon och inte vet vad felet är så är du alltid välkommen in för att fastställa felet. Du betalar ingen medlemsavgift eller liknande för att vara företagskund hos oss.

Personlig Kontaktperson

Vi har en personlig och snabb kundservice som är dedikerad till alla företagskunder. Vi på Gigamex strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för ditt företag. Som företagskund hos oss sparar du både tid och pengar.

Bli ekonomisk- och miljösmart

Gör som många av våra företagskunder, var med och minska den negativa miljöpåverkan. Med ett företagsavtal hos oss kan dina anställda (genom att legitimera sig) lämna in sina trasiga mobiltelefoner i någon av våra drop-in butiker. Vi utför en kostnadsfri felsökning och åtgärdar medan kunden väntar (ca 15 min).

 

Kontakta oss gärna