Laga mobil: Snabb och pålitlig mobilreparation hos Gigamex

Expertreparation av mobiltelefoner hos Gigamex

Laga mobilHar din mobiltelefon gått sönder? Oroa dig inte! Gigamex är här för att erbjuda professionell och pålitlig reparationstjänster för alla dina behov när du behöver laga mobil. Med tusentals nöjda kunder och expertis inom området är vi det självklara valet när det kommer till att laga mobiltelefoner, surfplattor och annan elektronik.

Tjänster vi erbjuder

Vi erbjuder en mängd olika reparationstjänster för mobiltelefoner, inklusive men inte begränsat till:
Skärmbyte: Har din mobil fått en sprucken eller trasig skärm? Vi kan snabbt och noggrant byta ut den med en ny och originalskärm för att säkerställa att din enhet återigen har en klar och funktionell skärm.
Batteribyte: Om batteritiden på din mobiltelefon har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med ett nytt och pålitligt batteri, vilket ger dig förbättrad batteriprestanda och längre användningstid.
Kamerareparation: Om kameran på din mobil inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller om kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet för att återställa din kamera till sitt optimala skick.
Knappreparation: Om någon av knapparna på din mobil inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.
Vattenskador: Har din mobil blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din enhet från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.
Programvaruproblem: Om din mobil upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, kraschar eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Varför välja Gigamex för mobilreparation?

Snabb service: Våra tekniker har flera års erfarenhet av mobilservice och de flesta av våra reparationer kan utföras medan du väntar.
Kundservice: Hos Gigamex är kunden och kvaliteten våra främsta prioriteringar. Vi strävar alltid efter att ge rätt hjälp och erbjuder personlig service utan långa telefonköer eller väntetider.
Garanti på reparationer: Vi erbjuder garanti på alla våra reparationer för att ge dig extra trygghet.
Drop-in butiker: Besök någon av våra butiker på Hötorget eller Sickla för en smidig och snabb mobilreparation. Vi är också intresserade av att köpa din gamla mobiltelefon, oavsett skick.
Gigamex är din pålitliga partner för mobilreparation i Stockholm. Kontakta oss idag eller besök någon av våra butiker för att få din mobil reparerad snabbt och enkelt!
Vår mobilreparationstjänst på Gigamex är dedikerad till att ge dig snabb och pålitlig service för att återställa din enhet till optimalt skick. Oavsett om din mobil har skadats av en sprucken skärm, ett uttömt batteri eller andra tekniska problem, så är vår erfarna personal redo att hjälpa dig med dina behov.

Snabb och Effektiv Mobilreparation

På Gigamex vet vi hur viktigt din mobil är för dig. Det är inte bara en enhet, det är en central del av ditt dagliga liv. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda den snabbaste och mest effektiva mobilreparationstjänsten. Våra tekniker har flera års erfarenhet och expertis inom mobilservice, vilket gör att vi kan lösa de flesta problem medan du väntar.

Varför Välja Gigamex för Din Mobilreparation när du behöver laga mobil?

1. Expertis och Erfarenhet

Vårt team av tekniker har omfattande erfarenhet av mobilreparation och har hanterat ett brett spektrum av problem. Oavsett om det är en iPhone, Samsung Galaxy eller annan smartphone, kan du lita på att våra experter har kunskapen för att lösa problemet.

2. Kvalitetskomponenter

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar för att säkerställa att din mobil fungerar felfritt efter reparationen. Vi förstår vikten av att använda pålitliga komponenter för att garantera långvarig prestanda och tillförlitlighet.

3. Snabb Service

Vi vet att du inte vill vara utan din mobil längre än nödvändigt. Därför strävar vi alltid efter att utföra reparationen så snabbt som möjligt. Många av våra reparationer kan till och med göras medan du väntar i butiken.

4. Garanti på Reparationer

Vi erbjuder garanti på alla våra reparationer för att ge dig extra trygghet. Om du upplever några problem med din enhet efter reparationen är du välkommen att kontakta oss så att vi kan åtgärda det utan extra kostnad.

Vanliga Mobilreparationstjänster

Vi erbjuder en omfattande lista över tjänster för mobilreparation, inklusive men inte begränsat till:

 • Skärmreparation
 • Batteribyte
 • Laddningsportreparation
 • Kameraersättning
 • Knappreparation
 • Vattenskador
 • Programvaruproblem

Besök Gigamex för Snabb och Pålitlig Mobilservice när du behöver laga mobil

Oavsett varför du behöver laga mobil kan du lita på Gigamex för att erbjuda professionell reparation och snabb service. Besök någon av våra butiker idag för att få din enhet i toppskick igen!

Kundorienterad Service

På Gigamex är vårt mål att erbjuda en kundorienterad serviceupplevelse. Vi lyssnar på dina behov och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vår vänliga personal finns alltid till hands för att besvara dina frågor och guida dig genom reparationen.

Miljövänligt Ansvarstagande

Vi på Gigamex är engagerade i att minska vår miljöpåverkan. Därför återvinner vi alla gamla mobiltelefoner och komponenter på ett ansvarsfullt sätt. Genom att lita på oss för din mobilreparation kan du vara säker på att du bidrar till att skydda miljön.

Online Bokning och Felsökning

För din bekvämlighet erbjuder vi även online bokning och felsökningstjänster. Du kan enkelt boka en tid för att laga mobil som passar dig bäst och få en preliminär bedömning av problemet innan du besöker oss. Detta sparar tid och ger dig en smidigare upplevelse.

Komma Igång med Gigamex Mobilreparation

Att få din mobil reparerad på Gigamex är enkelt och bekymmersfritt. Besök vår webbplats för att lära dig mer om våra tjänster och hitta din närmaste butik. Du kan också kontakta oss via telefon eller e-post om du har frågor eller behöver hjälp.
Vi ser fram emot att hjälpa dig att laga mobil och återställa din enhet till sitt bästa skick!
Mobilservice Stockholm
Läs om vad Konsumentverket om dina rättigheter.

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
 • 2024/06/06 är stängt
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00
 • 2024/06/06 (11:00-17:00)