Sälj Din Mobil

När du säljer din gamla mobil eller surfplatta kan du vara säker på att du gör två bra saker. En insats för både plånboken och miljön. Vi funktionstestar din gamla mobil, putsar upp den och byter trasiga delar så den kan säljas vidare och få ett nytt liv.

En god insats för miljön

Mobiler och surfplattor vi köper in får oftast ett nytt liv och därför hjälper du till att skona miljön från produktionen av nya enheter.

Kvarvarande data

Vi nollställer alltid mjukvaran på mobiler och surfplattor vi köper in. Vi kan därför garantera att ingen kommer kunna komma åt eventuell information som ligger kvar på din gamla enhet.

Rabatt

Sälj din gamla mobil och få 500 kr rabatt på begagnade mobiler hos oss.

Frågor

Find My iPhone måste vara inaktiverad

Hitta min iPhone är en säkerhetsfunktion som låser en iPhone till ett specifikt Apple ID. Det betyder att om funktionen är aktiverad kan ingen – inklusive oss – komma åt telefon. Du måste därför avaktivera funktionen för att vi ska kunna köpa din telefon.

Nollställa din telefon innan du skickar den till oss

Du bör radera din telefon innan du skickar den till oss. För att radera din telefon, gå till Inställningar > Allmänt > Nollställ > Radera allt innehåll och inställningar. Observera att detta raderar all data från din telefon, så det är värt att säkerhetskopiera alla viktiga data. Du kan göra en iCloud-säkerhetskopia i telefonens inställningar genom att gå till ditt namn > iCloud > iCloud Backup. Oroa dig inte ifall du inte lyckas nollställa din telefon. Vi nollställer varje enskild telefon så snart vi tar emot dem, så ingen av dina uppgifter kommer att stanna kvar i telefonen.

Inbyten av enhet

Du kan välja att byta in din mobil istället för att sälja den till oss.

Har du många telefoner att sälja?

Om ditt företag vill sälja sina gamla mobiler går det bra att ni ställer ut en faktura till oss som vi betalar enligt era önskemål.

Prisuppskattning: Välj Din Mobil

iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro Max

Upp till 10600 kr
Sälj Din Mobil