Byta batteri iPhone hos GIGAMEX

Om du är i omedelbart behov av att Byta batteri iPhone har du hittat rätt, vi hjälper dig såklart mer än gärna! När du behöver laga din Iphone ska du vända dit till vårt företag GIGAMEX så garanterar vi dig hjälp med bästa expertis.

Våra tekniker är omsorgsfullt utvalda och har flera års erfarenhet av mobilservice, bl a när du behöver hjälp med att Byta batteri iPhone.

När du har fått problem med din skärm finns det olika anledningar som talar för att du ska vända dig till just oss. Vi tror inte du kan vara utan din smartphone speciellt länge och där har du bara en anledning att anlita oss.

Utöver våra erfarna tekniker när du behöver Byta batteri iPhone finns det andra fördelar. De flesta tjänster erbjuds medan du väntar eller gör något ärende emellan, det tar inte alls långt tid. Vi är inte bara snabba och effektiva, vi arbetar såklart kvalitativt där noggrannhet är viktigt för oss.

När du behöver Byta batteri iPhone  är kundbemötande också oerhört viktigt. Vid Byta batteri iPhone får du en 90 dagars funktionsgaranti på delar vi bytt ut, oavsett typ av reparation.

Byta batteri iPhone:

När du vill Byta batteri iPhone. Besök gärna vår sida www.gigamex.se och följ våra två enkla steg så lovar vi att sända tillbaka din lagade iphone 5 inom 24 timmar i så gott som nyskick. Där hittar du även information om priser och andra fakta.

Du kan nå oss på telefon 08- 39 17 08. Det går också utmärkt att maila oss till [email protected] för snabbt svar.

Välkommen till Gigamex

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
 • 2024/06/06 är stängt
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00
 • 2024/06/06 (11:00-17:00)