Byta skärm iphone 4 stockholm billigt

Behöver du hjälp att byta skärm iphone 4 stockholm billigt? Då har vi på GIGAMEX optimala lösningen för dig. Det finns en uppsjö av aktörer på marknaden som reparerar mobiler men hos oss får du fantastisk service, snabb reparation av din mobil samt att vi kan erbjuda några av marknadens mest förmånliga priser. Så gäller det att byta skärm iphone 4 stockholm billigt så har du kommit rätt.

Om olyckan har varit framme och du är i behov av att byta skärm iphone  stockholm billigt så kan du antingen lämna in den i någon av våra butiker och vänta medan vi byter skärm på din mobil . Så enkelt att byta skärm iphone  stockholm billigt!

Vill du veta mer om hur det går till när du anlitar oss för att byta skärm iphone 4 stockholm billigt så besök vår hemsida: www.gigamex.se för att få mer information eller ring oss för att få personlig service, ni når oss på tele: 08-39 17 08.

Behov av att byta skärm iphone 4 stockholm billigt?

Vi står för kvalitet på reparationerna, garanti samt snabb service. Vi tar hand om din enhet när du behöver byta skärm iphone 4 stockholm billigt. Vi är stolta över att vi har en fantastisk kundservice där vi alltid ger bästa hjälpen för just ditt behov. Utmana oss att byta skärm iphone 4 stockholm billigt!

Hos oss på GIGAMEX ska du som kund inte behöva sitta i telefonkö i timmar eller behöva vänta länge på att få ditt mail besvarat. Kontakta oss på GIGAMEX idag för att byta skärm iphone 4 stockholm billigt.

Välkommen till Gigamex.

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00