Byta skärm iphone 4 stockholm

Är du i behov av att byta skärm iphone 4 stockholm gör GIGAMEX jobbet åt dig. Vi lagar den ofta medan du väntar och har många års erfarenhet. Olyckor kommer oväntat, likaså att byta skärm iphone 4 stockholm, men vi hjälper dig till ett fördelaktigt pris. Vi lämnar alltid också en funktionsgaranti på 90 dagar som gör dig trygg om det skulle behövas på ersatta komponenter.

Kundens bästa för att byta skärm iphone 4 stockholm är viktigt. Vi vill göra dig nöjd och vill såklart att ni väljer oss när olycka nummer två är framme och behöver byta skärm iphone 4 stockholm eller liknande.

GIGAMEX, när du behöver byta skärm iphone 4 stockholm

Hos oss är det enkelt att byta skärm till din mobil och du kan förvänta dig bästa service av någon som kan sin sak. Väljer du oss är det ett löfte. Om du får problem med din enhet på grund av installerade delar eller annan utförd service prioriterar vi ditt ärende och erbjuder gratis felsökning. Vi ser till ditt bästa med enkla och problemfria lösningar.

Välkommen till Gigamex när du vill laga iphone 4. Vi vet att det finns många ställen att lämna in din telefon på. Därför gör vi allt för att du som kund ska bli nöjd med din reparation hos oss. Vi har flera drop-in butiker och även gjort det möjligt att du kan skicka in din telefon om du tycker det är smidigare. Gigamex har alltid bra pris på att laga din iphone 4 och håller hög service tillsammans med garanti.

Behöver du byta skärm iphone 4 stockholm får du garanti, utomordentlig service till ett långt pris utan en massa problem.

www.gigamex.se kan du läsa mer om oss och våra fina recensioner vi fått av våra kunder. Eller besök oss gärna i en av våra butiker för att byta skärm iphone 4 stockholm.

Du kan nå oss på telefon 08- 39 17 08. Det går också utmärkt att maila oss till [email protected] för snabbt svar.

GIGAMEX hjälper dig att byta skärm på iphone 4 stockholm.

Välkommen till Gigamex.

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00