Byta skärm iphone 4

Behöver du byta skärm iphone 4 är du välkommen till oss på GIGAMEX. Våra tekniker fixar jobbet åt dig på nolltid, oftast medan du väntar, och har flera års erfarenhet. Att behöva byta skärm på iphone 4 är kanske inte det man helst lägger sina pengar på men vi gör det till en låg kostnad och även med yttersta precision, kvalitét och med stor omsorg. Det är också därför vi kan lämna en funktionsgaranti på 90 dagar som gör att du kan känna dig trygg om det skulle bli någon form av problem på de delar vi bytt ut.

Vi ser alltid till kvalitéten och kundens bästa som behöver byta skärm iphone 4. Vi tror mycket på att göra våra kunder nöjda och hoppas såklart det är oss ni vill anlita nästa gång ni måste byta skärm iphone 4 eller behöver någon liknande service utförd.

Anlita GIGAMEX när du behöver byta skärm på iphone 4

Hos oss får du alltid rätt hjälp utan krångel när du anlitar oss, exempelvis när du behöver byta skärm iphone 4. Om din reparerade enhet har problem på grund av installerade delar eller utförd reparation kommer vi utan undantag att prioritera ditt ärende och erbjuder självklart gratis felsökning.

Behöver du byta skärm på din iphone  garanteras du, utöver din garanti, att få utomordentligt snabb, smidig hjälp till en förmånlig kostnad och utan krångel. Gör ett besök i någon av våra butiker nära dig  när du behöver byta skärm iphone . På www.gigamex.se kan du läsa mer om oss.

Du kan nå oss på telefon 08- 39 17 08. Det går också utmärkt att maila oss till [email protected] för snabbt svar.

Vi hjälper dig byta skärm iphone 4.

Välkommen till Gigamex.

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00