Byta skärm iphone 5 stockholm billigt

Vi på GIGAMEX har lösningen för dig om du är i behov av att byta skärm iphone 5 stockholm billigt. Vad vi erbjuder dig som kund är att du alltid får 90 dagars funktionsgaranti på din reparation hos oss. Fråga oss gärna så berättar vi mer om vad just den garantin innebär. Att byta skärm iphone 5 stockholm billigt ska vara oerhört enkelt tycker vi därför har vi drop-in i våra butiker där du kan vänta medan vi byta skärm iphone 5 stockholm billigt.  Vi på GIGAMEX har den bästa lösningen för att byta skärm iphone 5 stockholm billigt. Läs gärna mer om oss och vad våra kunder säger om Gigamex.

Kontakta oss idag på telefon: 08-39 17 08 om du har frågor angående att byta skärm iphone 5 stockholm billigt. Eller läs mer på www.gigamex.se

Byta skärm iphone 5 stockholm billigt? Vi hjälper dig!

När du lämnar in din enhet till oss på GIGAMEX för reparation så är du som kund i trygga händer. Våra tekniker har gedigen erfarenhet och kunskap av mobilservice.

Kommer du till oss för att byta skärm iphone 5 stockholm billigt så kan vi garantera att vi har förmånliga priser, några av de bästa på marknaden faktiskt. Något som vi vet att du som kund värderar högt när det kommer till att byta skärm iphone 5 stockholm billigt är också att det ska gå snabbt att få reparationen utförd så att du slipper lång väntetid. Vi på GIGAMEX är mycket stolta över vår snabba service, garanti samt kunniga tekniker. Vi kommer inte att göra dig besviken när du vänder dig till oss för att få hjälp med att byta skärm iphone 5 stockholm billigt.

Välkommen till Gigamex.

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00