Byta skärm iphone 5 stockholm

Är du i stort behov av att byta skärm iphone 5 stockholm vänder du dig till GIGAMEX. Vi lagar den ofta medan du väntar och har kunskapen som krävs. Ibland är olyckan framme, likaså att byta skärm iphone 5 stockholm, men vi hjälper dig till ett förmånligt pris. Vi lämnar en 90 dagars funktionsgaranti som gör dig säker om det skulle behövas på ersatta delar.

Kundens bästa för att byta skärm iphone 5 stockholm är självklart för oss. Vi gör dig nöjd och vill såklart att ni anlitar oss nästa gång du behöver byta skärm iphone 5 stockholm eller med någon liknande service.

GIGAMEX, när du behöver byta skärm iphone 5 stockholm

Det är lika smidigt som enkelt att byta skärm iphone 5 stockholm hos oss och du får bästa tänkbara hjälp av våra duktiga tekniker som kan sin sak. Väljer du oss lovar vi att du blir nöjd. Om du får problem med din enhet på grund av installerade delar eller annan utförd service prioriterar vi ditt ärende och bjuder på gratis felsökning. Vi ser till ditt bästa med enkla lösningar och problemfria lösningar.

Behöver du byta skärm iphone i Stockholm lämnar vi garanti, ger högsta service till lågt pris och utan en massa problem.

www.gigamex.se kan du läsa mer om oss och vad våra kunder skrivit om oss. Eller gör ett besök i en av våra butiker för att byta skärm iphone 5 stockholm.

Du når oss på telefon 08- 39 17 08. Det går också bra att maila oss

GIGAMEX är proffs på att byta skärm iphone i Stockholm. Hoppas vi ses.

Välkommen till Gigamex.

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
 • Fredag 21/6 Midsommarafton STÄNGT-Lördag 22/6 Midsommardagen STÄNGT
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00
 • Fredag 21/6 Midsommarafton STÄNGT -Lördag 22/6 Midsommardagen STÄNGT