Byta skärm iphone 6

Har du problem och behöver du byta skärm iphone 6 gör GIGAMEX servicen åt dig. Vi fixar den ofta medan du väntar och har mångårig erfarenhet. Olyckor kommer och går, likaså att byta skärm iphone 6, men vi gör det till ett fördelaktigt pris med engagemang. Därför lämnar vi också en funktionsgaranti på 90 dagar som gör att du känner dig trygg om det skulle bli problem på delar vi har ersatt.

Kundens bästa för att byta skärm iphone 6 är viktigt. Vår övertygelse är att göra dig nöjd och tror kanske ni väljer oss nästa gång ni står inför att byta skärm iphone 6 eller behöver någon snarlik hjälp.

GIGAMEX, ett tryggt val byta skärm iphone 6

Att byta skärm iphone 6 hos oss är problemfritt och du ska kunna förvänta dig rätt service från början av någon som kan branschen. Väljer du oss garanteras du detta. Om din enhet har fått problem på grund av installerade delar eller annan utförd service prioriterar vi såklart din smartphone och erbjuder lika självklart gratis felsökning. Vi krånglar gärna inte, vi ser hellre till kundens bästa med enkla lösningar.

Behöver du byta skärm iphone 6 får du, utöver din garanti, bästa tänkbara service, den kommer vara direkt och till sist till ett billigt pris och utan krångel.

www.gigamex.se kan du läsa mer om oss och våra fina recensioner vi fått av våra kunder. Eller besök oss gärna i en av våra butiker för att byta skärm iphone.

Du når oss på telefon 08- 39 17 08. Det går lika bra att maila oss, antingen till vår butik i Bagarmossen [email protected] eller till vår butik på Östermalm [email protected] för snabbt svar.

Att byta skärm iphone  gör GIGAMEX åt dig.

Välkommen till Gigamex.

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00