Laga mobil billigt Stockholm

Söker du kunniga tekniker som kan laga mobil billigt Stockholm och som kan sin sak när det gäller mobilservice samt ge snabb reparation av din mobiltelefon? Vi på GIGAMEX erbjuder allt detta och lite till när du låter oss laga mobil billigt stockholm. Kom gärna till någon av våra butiker så reparerar vi din enhet medan du väntar. Det är något som är mycket uppskattat bland våra kunder, enkelt och smidigt när man vill fixa mobil billigt Stockholm.

Det finns många aktörer på marknaden som erbjuder tjänsten att laga mobil till bra pris i Stockholm och det är ibland svårt att veta vilken man ska välja. Något som vi är mycket stolta över är vår kundnöjdhet, läs mer på vår hemsida om våra omdömen från kunder när det kommer till att laga mobil billigt stockholm. Våra kunder kan lita på oss! Oerhört snabb service, hög klass på kunnandet hos våra tekniker samt funktionsgaranti är det vi på GIGAMEX erbjuder dig som kund när du vill laga mobil billigt stockholm.

Vill du laga mobil billigt stockholm? Vi finns här för dig!

Om du är i behov av att hitta någon som kan fixa din mobil billigt stockholm så gå gärna in på vår hemsida www.gigamex.se för att få mer information samt se priser för olika typer av reparationer. För att laga mobil billigt stockholm så behöver du inte tumma på kvalitén för det. Hos oss får du riktigt bra priser, hög kvalité på reparationen samt mycket snabb service. Har du inte möjlighet att lämna in din enhet hos oss i någon av våra butiker när du vill laga mobil billigt stockholm så går det utmärkt att skicka din mobil till oss istället. Kontakta oss för mer information hur du går tillväga, ring oss på: 08-39 17 08 eller gå in på hemsidan. Välkommen till oss om du är i behov av att fixa mobil billigt stockholm!

Välkommen till Gigamex.

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00