Laga mobil billigt

Laga mobil billigt? På GIGAMEX utför vi reparationer, mobilservice och vi kan laga din mobil billigt när du är i behov av det. Hos oss möts du av en kundservice av hög klass, duktiga och erfarna tekniker samt oerhört snabba reparationer. När du vill laga mobil din billigt utan att göra avkall på kvalité är det hos oss som du ska lämna in din mobil.

Du är varmt välkommen in till någon av våra butiker för att lämna in din enhet för reparation då kan du också vänta medan din mobil lagas. Om du inte har möjlighet att besöka oss för att laga mobil billigt så kan du istället skicka din enhet till oss så får du tillbaka den inom 24 timmar i perfekt skick. Vi håller vad vi lovar när du vänder dig till oss för att fixa mobil billigt.

Som kund hos oss så vill vi att du ska känna dig i trygga händer när du vill laga mobil billigt, därför har vi alltid en 90 dagars funktionsgaranti oavsett vilken typ av reparation du gjort. När du vill laga mobil till bra pris hos oss så berättar vi gärna mer om den garantin.

GIGAMEX, när du vill laga din mobil billigt

När du är kund hos oss så behöver du aldrig vänta i flera timmar för att få svar på mail eller behöva bli sittandes i långa telefonköer för att få information om att laga mobil billigt. Vi på GIGAMEX är tillgängliga för dig som kund.

Tveka inte, kontakta oss idag för att laga mobil billigt. Du möts av snabb service och de mest förmånliga priserna på marknaden när det kommer till laga mobil billigt. Ring oss på tele: 08-39 17 08 för att prata med någon av våra trevliga medarbetare eller besök vår hemsida www.gigamex.se för mer information gällande laga din mobil billigt.

Välkommen till Gigamex.

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00