Laga mobil götagatan

Om du behov av att laga mobil götagatan har du hamnat rätt, vi fixar det och hjälper dig med servicen! När du behöver laga mobil götagatan gör du rätt i att vända dig till GIGAMEX så möter vi dig med vår kundvänliga personal och utomordentligt professionella mobiltekniker.

Våra medarbetare är noga utvalda och har lång erfarenhet av mobilservice, inte minst när du behöver hjälp för att laga mobil götagatan.

Vi arbetar snabbt och tror inte du vill vara utan din smartphone längre än nödvändigt, där har du bara en anledning att anlita oss för att laga mobil götagatan. Varför vänta, kontakta oss idag.

Laga mobil götagatan, ett smart och självklart val

Det finns andra fördelar med att anlita oss på GIGAMEX utöver våra duktiga tekniker när du behöver dem som bäst för att laga mobil götagatan. Vår personal erbjuder de flesta tjänster medan du väntar eller kanske gör ett annat ärende emellan, det tar inte alls lång tid för våra mobiltekniker. Med vår effektivitet och precision blir alltid slutresultatet av bästa kvalitét. Lägg därtill ett engagemang för dig som kund så garanterar vi att du blir nöjd, vi tror helt enkelt på en bra kundrelation som en viktig faktor i vårt företag.

När du behöver oss för att laga mobil götagatan erbjuder vi en 90 dagars funktionsgaranti på de komponenter vi har ersatt, vilken typ av reparationer det än gäller.

Vi har drop-in och du kan också skicka din mobil för att laga mobil götagatan. Besök vår sida www.gigamex.se och följ våra enkla steg så skickar vi tillbaka din mobil inom 24 timmar i perfekt skick. Du hittar bl a priser och andra fakta på hemsidan.

Du når oss på telefon 08- 39 17 08 eller maila oss på  [email protected]

Varmt välkommen för att laga mobil götagatan!

Välkommen till Gigamex.

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00