Laga mobil södermalm

Om du är i behov av att laga mobil södermalm har du kommit rätt, vi hjälper dig med optimal service! När du behöver laga mobil på södermalm gör du klokt i att vända dig till vårt företag GIGAMEX så garanterar vi dig kundvänlig personal branschens bästa expertis.

Våra tekniker är omsorgsfullt utvalda och har flera års erfarenhet av mobilservice, inte minst när du behöver vår hjälp för att laga mobil södermalm.

När olyckan varit framme och du har fått problem med din mobil finns där en rad olika anledningar som talar för att du ska vända dig till just oss. Vi arbetar snabbt och tror inte du vill vara utan din smartphone speciellt länge och där har du bara en anledning att anlita oss för att laga mobil nära södermalm.

Laga mobil södermalm för bästa resultat

Utöver våra duktiga tekniker när du behöver dem som bäst för att laga mobil södermalm finns det andra fördelar. De flesta tjänster erbjuds medan du väntar eller gör något ärende emellan, det tar inte alls lång tid för våra mobiltekniker. De är inte bara snabba och effektiva, vi arbetar med precision där kvalitét som slutresultatet är viktigast för oss.

När du behöver laga mobil södermalm och anlitar oss är kundbemötande en annan viktig faktor. Vid laga mobil södermalm erbjuder vi dig en 90 dagars funktionsgaranti på de komponenter vi har ersatt, vilken typ av reparation det än gäller

Vi har drop-in, men du kan även skicka din mobil när du behöver laga mobil nära södermalm. Besök gärna vår sida www.gigamex.se och följ våra enkla steg så skickar vi tillbaka din mobil inom 24 timmar i nyskick. Du finner även information om priser och andra fakta.

Du når oss på telefon 08- 39 17 08 eller maila oss,  [email protected] för snabbt svar.

Välkommen till Gigamex.

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00