Laga Sony Xperia

Om du är i skridande behov av att laga sony xperia har du hittat till rätt företag, vi löser dina problem och hjälper dig gärna! När du behöver laga sony experia, vänd dig till och anlita oss på GIGAMEX så garanterar vi dig hjälp med bästa expertis.

Våra medarbetare på servicesidan är omsorgsfullt utvalda och har flera års erfarenhet av mobilservice, bl a när du behöver hjälp med att laga sony xperia.

När du har fått problem med din mobil finns det olika anledningar som säger att du ska vända dig just vår personal. Vi tror inte du vill vara utan din smartphone onödigt länge och där har du bara en bra anledning att kontakta oss för att laga sony xperia.

Laga sony xperia hos GIGAMEX för bästa resultat

Utöver våra erfarna tekniker när du behöver laga sony xperia finns det fler fördelar. De flesta tjänster erbjuds medan du väntar eller gör något ärende emellan, det tar inte alls långt tid. Vi är inte endast effektiva, vi arbetar såklart kvalitativt där noggrannheten är viktigt för oss för att nå bäst slutresultat.

När du behöver laga sony xperia är kundbemötande också en viktig del för oss, så förvänta dig ett trevligt bemötande och serviceresultat. Vid laga sony xperia får du dessutom en 90 dagars funktionsgaranti på delar vi bytt ut, oavsett typ av reparation.

Vi har drop-in, men du kan även med post skicka din mobil när du behöver laga sony xperia. Besök vår sida www.gigamex.se och följ våra enkla steg så återsänder vi din enhet inom 24 timmar i nyskick. Du hittar också information om priser etc.

Du når oss på telefon 08- 39 17 08. Det går också utmärkt att maila oss, antingen till vår butik i Bagarmossen [email protected] eller till vår butik på Östermalm [email protected] för snabbt svar.

Välkommen till Gigamex.

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
 • 2024/06/06 är stängt
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00
 • 2024/06/06 (11:00-17:00)