Laga Sony z3

Behöver du laga sony z3 har du hamnat rätt, vi löser dina problem och hjälper dig med din sony z3! När du behöver hjälp att laga sony z3, vänd dig till och anlita oss på GIGAMEX så säkerställs du bästa expertis.

Vår personal på serviceavdelningen är utvalda utifrån den kunskap och erfarenhet de har av mobilservice, inte minst när du behöver hjälp med att laga sony z3.

När du har fått olika problem med din sony z3 så gör du klokt i omedelbart kontakta oss för rådgivning och för att inte få fler och större problem. Självklart vill man inte vara utan sin smartphone i onödan. Vi är väl medvetna om det och är bara en bra anledning att kontakta oss för att laga sony z3.

Anlita GIGAMEX för att laga sony z3 snabbt och smidigt

Utöver våra utomordentligt duktiga tekniker när du behöver laga sony z3 finns det fler fördelar. De flesta tjänster erbjuds medan du väntar eller gör något ärende emellan, det brukar oftast gå på ett kick. Vi är effektiva, vi arbetar givetvis kvalitativt där bästa slutresultat endast nås av yppersta noggrannhet.

När du behöver laga sony z3 är kundbemötande precis lika viktigt för oss, så känn dig alltid välkommen med ett trevligt bemötande med bästa serviceanda. Vid laga sony z3 får du dessutom en 90 dagars funktionsgaranti på delar vi bytt ut, oavsett vilken reparation vi har utfört.

Vi har drop-in men kan också skicka din mobil när du behöver laga sony z3. Besök vår sida www.gigamex.se och följ våra lätta steg så återsänder vi din enhet inom 24 timmar för bästa skick. Du hittar även information om priser etc.

Du når oss på telefon 08- 39 17 08. Det går också att maila oss för snabba svar, antingen till vår butik i Bagarmossen [email protected] eller till vår butik på Östermalm [email protected]

Välkommen till Gigamex.

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00