Laga trasig skärm iphone 4

Oaktsamhet otur eller inte, vi löser det mesta och inte minst när det gäller att laga trasig skärm iphone 4. Vi finns där när vi behövs som bäst, kom in till oss för att laga trasig skärm iphone 4 så garanterar vi bra priser och utsökt service.

Våra trevliga tekniker klarar det mesta och har lång erfarenhet av mobilservice när du behöver deras kunnande som bäst, inte minst med att laga trasig skärm iphone 4.

Vid problem med din skärm talar mycket för att du ska anlita GIGAMEX. Du kanske använder din iphone 4 i det dagliga arbetet och då kan det bli en dyr historia att vara utan den en längre tid, så tveka inte att kontakta oss redan idag.

GIGAMEX fixar trasig skärm iphone 4

Våra tekniker fixar att laga trasig skärm iphone 4. Vi tillhandahåller många olika tjänster, faktiskt medan du väntar oftast. Vi gör jobbet snabbt, effektivt och med yttersta kvalitét där vi inte tummar på någonting.

När du behöver laga trasig skärm iphone 4 och anlitar oss på GIGAMEX möter du också en kundvänlig personal som alltid lyssnar på kundens olika önskemål. Vid laga trasig skärm iphone 4 får du en 90 dagars funktionsgaranti på delar vi bytt ut, oavsett vilken reparation det gäller, mer om det går att läsa på vår hemsida.

Titta gärna in hos oss, annars går det lika bra att skicka din enhet när du behöver laga trasig skärm iphone 4. På www.gigamex.se beskrivs hur du går tillväga och skickar åter din lagade iphone 4 inom 24 timmar i fint skick.

Du når oss på telefon 08- 39 17 08. Det går lika bra att maila oss, antingen till vår butik i Bagarmossen [email protected] eller till vår butik på Östermalm [email protected] för snabbt svar.

Välkommen till Gigamex.

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
 • 2024/06/06 är stängt
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00
 • 2024/06/06 (11:00-17:00)