Laga trasig skärm iphone 4s

Vi på GIGAMEX löser det mesta, även när det kommer till att laga trasig skärm iphone 4s. Gör ett besök hos oss för att laga trasig skärm iphone 4s så garanterar bästa tänkbara service och att du blir nöjd.

Våra kompetenta tekniker har lång erfarenhet av mobilservice när du behöver deras kunnande som bäst, inte minst med att laga trasig skärm iphone 4s.

Du gör ett klokt val som anlitar GIGAMEX, inte minst ekonomiskt. Många använder sin iphone 4 inte bara till vardags utan även i jobbet och ju snabbare du får din iphone fixad desto mer lönsamt så inte arbetet stannar upp.

GIGAMEX reparerar trasig skärm iphone 4s

Våra tekniker gör jobbet med att laga trasig skärm iphone 4s. Vi tillhandahåller olika typer av jobb, oftast medan du väntar eller gör ett ärende. Vi gör jobbet snabbt och effektivt där vi inte är beredda att förbise den bästa kvalitét.

Behöver du laga trasig skärm iphone 4s och vill att vi hjälper dig möts du också en serviceinriktad personal som är beredda att lyssna till dina behov och önskemål. När du behöver laga trasig skärm iphone 4 kan du känna dig trygg och får alltid en 90 dagars funktionsgaranti på de delar vi bytt i din smartphone, oavsett vilken reparation det gäller. Det och mycket annat hittar du på vår hemsida.

Titta gärna in hos oss eller skicka din enhet till oss när du behöver laga trasig skärm iphone 4s. På www.gigamex.se beskrivs hur du går tillväga där vi skickar åter din lagade iphone 4 inom 24 timmar i fint skick.

Du når oss på telefon 08- 39 17 08. Det går lika bra att maila oss, antingen till vår butik i Bagarmossen [email protected] eller till vår butik på Östermalm [email protected] för snabbt svar.

Välkommen till Gigamex.

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00