Laga trasig skärm iphone 5

Laga trasig skärm iphone 5 hos oss på GIGAMEX när du behöver hjälp. Vi hjälper dig självklart när olyckan har varit framme! När du behöver laga trasig skärm iphone 5 är du välkommen att kontakta oss så garanterar vi dig bästa möjliga service.

Våra medarbetare är inte bara noga utvalda utan har mångårig erfarenhet av mobilservice, bl a när du behöver hjälp med att laga trasig skärm iphone 5.

När du har fått problem med din skärm finns det många anledningar som talar för att du ska anlita GIGAMEX. Vi gissar att din smartphone är viktig för dig, du kanske rent av har ditt ”jobb” i den och arbetar med den dagligen. För vissa är det en mindre eller större katastrof utan sin smartphone.

GIGAMEX hjälper dig att laga trasig skärm iphone 5

Våra duktiga tekniker gör jobbet att laga trasig skärm iphone 5. Många tjänster erbjuder vi medan du väntar. Vi är inte bara snabba och effektiva, vi arbetar såklart kvalitativt där noggrannhet är viktigt för oss.

När du behöver laga trasig skärm iphone 5 är också relationen till kunden viktig och därför möts du alltid av serviceinriktad personal. Vid laga trasig skärm iphone 5 får du en bl a en 90 dagars funktionsgaranti på delar vi bytt ut, oavsett vilken reparation det gäller.

 

Vi har drop-in, men du kan även posta din iphone 5 när du behöver laga trasig skärm iphone 5. På vår sida www.gigamex.se följer du två enkla steg och vi skickar tillbaka din lagade iphone 5 inom 24 timmar i bästa skick. Du hittar även information om priser etc.

Du kan nå oss på telefon 08- 39 17 08. Det går också utmärkt att maila oss, antingen till vår butik i Bagarmossen [email protected] eller till vår butik på Östermalm [email protected] för snabbt svar.

Välkommen till Gigamex.

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
 • Fredag 21/6 Midsommarafton STÄNGT-Lördag 22/6 Midsommardagen STÄNGT
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00
 • Fredag 21/6 Midsommarafton STÄNGT -Lördag 22/6 Midsommardagen STÄNGT