Laga trasig skärm iphone 5s

När oturen varit framme och du vill ha bästa service så hjälper vi dig att laga trasig skärm iphone 5s.  När du behöver laga trasig skärm iphone 5s är du välkommen att kontakta oss så garanterar vi dig bästa möjliga service.

Våra duktiga medarbetare är inte bara utomordentligt trevliga och kundvänliga utan har också lång erfarenhet av mobilservice när du behöver laga trasig skärm iphone 5s.

När du står inför problem med din skärm talar mycket för att du ska anlita oss på GIGAMEX. Din smartphone är, inte oväntat, viktig för dig. Du kanske använder den i arbetet dagligen och då förstår vi att du behöver få den lagad snabbt så inte arbetet stannar upp eller att du tappar kontakten med dina vänner.

GIGAMEX kan laga trasig skärm iphone 5s

Våra tekniker hjälper dig att laga trasig skärm iphone 5s. Vi erbjuder dig många olika tjänster medan du väntar. Vi är snabba och effektiva och att arbeta med stor kvalitét är viktigt för oss, likaså noggrannhet är en viktig del.

När du behöver laga trasig skärm iphone 5s är också relationen till kunden viktig för oss och därför möts du med stor respekt och proffsighet. Vid laga trasig skärm iphone 5s får du en 90 dagars funktionsgaranti på delar vi bytt ut, oavsett vilken reparation det gäller. Läs gärna mer på vår hemsida.

 

Vi har drop-in, men kan också skicka din iphone 5s när du behöver laga trasig skärm iphone 5s. På vår sida www.gigamex.se beskriver vi enkelt hur du går tillväga och skickar åter din lagade iphone 5s inom 24 timmar i perfekt skick. Du hittar även information om priser etc.

Du kan nå oss på telefon 08- 39 17 08. Det går också utmärkt att maila oss, antingen till vår butik i Bagarmossen [email protected] eller till vår butik på Östermalm [email protected] för snabbt svar.

Välkommen till Gigamex.

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
 • 2024/06/06 är stängt
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00
 • 2024/06/06 (11:00-17:00)