Laga trasig skärm

Om olyckan varit framme och du är i behov av att laga trasig skärm är du en bra bit på väg, vi hjälper dig! När du behöver laga trasig skärm vänder du dig till oss på GIGAMEX. Vi lagar inte bara smartphones utan hjälper dig även med din surfplatta när du behöver laga trasig skärm.

Våra tekniker är väl utvalda och har flera års kunnande av mobilservice och inte minst när du behöver hjälp med att laga trasig skärm.

När du har problem med din skärm finns det fler fördelar som talar för att du ska anlita oss, låt oss berätta mer om varför.

Varför anlita oss när du behöver laga trasig skärm?

Utöver våra professionella tekniker när du är i behov av att laga trasig skärm finns det fler fördelar. De flesta tjänster vi erbjuder kan utföras medan du väntar och tar inte alls lång tid. Har du andra ärende så är enheten ofta klart när du är tillbaka hos oss, vårt motto är bl a att vara snabba noga och effektiva.

När du behöver laga trasig skärm är vi utomordentligt noga med kundbemötande och kvalité i övrigt. Vid laga trasig skärm får du en 90 dagars funktionsgaranti på delar vi bytt ut, oavsett typ av reparation.

Vi har inte bara drop-in, du kan även skicka din enhet med post när du behöver laga trasig skärm. Svårt? Nej, inte alls! Besök bara vår sida www.gigamex.se och följ våra enkla steg så garanterar vi dig att sända tillbaka din reparerade enhet inom 24 timmar i nyskick. Där hittar du även information om priser etc.

Du kan nå oss på telefon 08- 39 17 08. Det går också utmärkt att maila oss, antingen till vår butik i Bagarmossen, [email protected] eller till vår butik på Östermalm, [email protected] för snabbt svar.

Välkommen till Gigamex.

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00