Mobilreparation östermalm

Söker du Mobilreparation på Östermalm med omnejd så har du kommit rätt. Vi på Gigamex är väldigt erfarna av Mobilreparation östermalm. Även andra mobiltelefoner (samsung, xperia med flera), mobiler, iPads, iPhones (samtliga modeller) och datorer.

Har du tappat telefonen? Inte möjligt att ta en selfie med din mobiltelefon?
Oavsett om du har en sprucken skärm eller mer omfattande skador på din mobil kan vi garantera dig en fullt brukbar mobiltelefon efter en Mobilreparation Östermalm.
Vi lagar alla typer av enheter och inget jobb är för svårt för oss.

Vi erbjuder även en utförlig mobilservice och självfallet har vi bred kunskap i att byta skärm, baksida och display på din iPhone eller android.

Behöver du din mobil repareras?

Vi på Gigamex erbjuder dig som kund en exeptionell service och vi strävar alltid efter att kunden ska vara nöjd med resultatet efter en Mobilreparation östermalm.

Att en mobiltelefon går sönder har hänt oss alla. Oavsett om du har en sprucken skärm eller mer omfattande besvär är du välkommen in till oss på Gigamex för Mobilreparation östermalm

Vi reparerar de flesta modeller av mobiltelefoner. Samsung, xperia, iPhone, iPhone 3, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6 och iPhone 6 plus samt iPhone7.

Vi på Gigamex är experter på Mobilreparation östermalm och vi kan garantera dig en bra service och ett resultat du kommer bli nöjd med.

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
 • 2024/06/06 är stängt
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00
 • 2024/06/06 (11:00-17:00)