Reparera mobil billigt stockholm

När det kommer till att reparera mobil billigt stockholm så har du kommit rätt om du vänder dig till oss. Våra erfarna och kompetenta tekniker tar hand om din enhet på det säkraste sättet. Vi håller en mycket förmånlig prisbild på marknaden och vi törs lova att att vår service är en av de absolut bästa när det gäller att reparera mobil billigt stockholm. Har du problem med din mobil eller om oturen har varit framme med krossad skärm eller liknande skador så hjälper vi till med den mest optimala lösningen för din enhet. Vill du veta mer angående priser så besök gärna vår hemsida www.gigamex för mer information samt att du kan läsa hur det går till att reparera mobil billigt stockholm.

Har du behov av att reparera mobil billigt stockholm så hjälper vi dig på bästa sätt. Oavsett reparation så får du en funktionsgaranti som räcker i 90 dagar.

Vi berättar gärna mer om hur den garantin fungerar.

Vi arbetar effektivt för att du ska få tillbaka din enhet i handen så snabbt som möjligt. Hos oss blir du garanterat nöjd om du vill reparera mobil billigt stockholm, vi har hög kundnöjdhet hos oss på GIGAMEX!

Snabb service när du vill reparera mobil billigt stockholm

Att reparera mobil billigt stockholm ska gå till på det enklaste sättet anser vi på GIGAMEX, du som kund ska ha det smidigt. Du lämna in din enhet för att reparera mobil billigt stockholm i någon av våra butiker eller om det passar bättre för dig att skicka din mobil till oss så går det lika bra. Du har din mobil tillbaka i toppskick på endast 24 timmar.

Läs mer om hur det går till hos oss när du vill reparera mobil billigt stockholm billigt på: www.gigamex.se eller ring oss på tele: 08-39 17 08.

Välkommen till Gigamex.

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
 • 2024/06/06 är stängt
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00
 • 2024/06/06 (11:00-17:00)