Reparera mobil billigt

Är du i behov av att reparera mobil billigt? Utan att för den skull tumma på kvalitén när det kommer till själva reparationen. Då vill vi på GIGAMEX sticka ut hakan och säga att vi är en av de mest seriösa och bästa på marknaden när det kommer till att reparera mobil billigt med högsta kvalité på arbetet.

Våra mycket kompetenta tekniker som dessutom har gedigen erfarenhet av mobilservice vet vad de gör när din mobil hamnar hos oss för reparation.

Kommer du till en av våra butiker för att lämna reparera mobil billigt så kan du vänta medan vi lagar din enhet. Du får garanti på arbetet vi utför och det får du mer information om vid besöket. Att reparera mobil billigt hos oss på GIGAMEX är säkert, effektivt samt prisvärt! Det finns många aktörer på marknaden som reparera mobil billigt men se till att vänd dig till någon som är seriös på mobilservice. Hos oss kan du vara trygg!

Vi erbjuder kvalité när du vill reparera mobil billigt

Om olyckan har varit framme och du blir i akut behov av att reparera mobil billigt så erbjuder vi på GIGAMEX våra tjänster. Till oss kan du även skicka din mobil om du inte har möjlighet att besöka oss. Då har du din mobil tillbaka till dig på endast 24 timmar och naturligtvis är den i perfekt skick då. Kan det vara smidigare att reparera mobil billigt än så?

Hos oss på GIGAMEX är vi mycket noggranna med vad vi får för feedback av våra kunder. Läs mer på vår hemsida www.gigamex.se för att ta del av våra kundrecensioner. När du ska reparera mobil billigt så ska du känna dig säker när du lämnar ifrån dig din enhet.

Välkommen till oss på GIGAMEX vi reparerar mobil billigt och med hög kvalité på arbetet!

Välkommen till Gigamex.

Laga

Vi erbjuder snabb reparation av mobiler, surfplattor och datorer med vår professionella service. Oavsett vilken modell det gäller kan vi hjälpa till att åtgärda problemen. Här är några av våra tjänster:

 1. Skärmbyte: Om din har fått en sprucken eller trasig skärm kan vi byta ut den med en ny och originalskärm. Vi utför detta med precision och noggrannhet för att säkerställa att din återigen har en klar och funktionell skärm.

 2. Batteribyte: Om batteritiden på din har minskat avsevärt eller om den inte laddas ordentligt kan vi byta ut batteriet med en nytt och pålitligt batteri. Du kommer att få en förbättrad batteriprestanda och en längre användningstid på din .

 3. Kamera reparation: Om kameran på din inte fungerar som den ska, oavsett om det är fokuseringsproblem, suddiga bilder eller kameran inte startar alls, kan vi diagnostisera och reparera problemet. Vi ser till att din kamera återställs till sitt optimala skick.

 4. Knappreparation: Om någon av knapparna på din inte svarar eller fungerar korrekt, inklusive hemknappen, strömknappen eller volymknapparna, kan vi ersätta eller reparera dem för att återställa full funktionalitet.

 5. Vattenskador: Har din blivit utsatt för vatten- eller vätskeskador? Vi erbjuder reparationstjänster för att rädda din från vattenskador och återställa dess funktioner så mycket som möjligt.

 6. Programvaruproblem: Om din upplever programvarurelaterade problem, som låsningar, krascher eller långsam prestanda, kan vi hjälpa till med felsökning och reparera programvaran för att optimera enhetens funktion.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och vår expertis för att säkerställa att din reparerad på bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller besök vår butik för att få mer information om våra reparationstjänster.

 

Drop In eller Skicka In​ Din Mobil

Gigamex Hötorget

Gigamex Hötorget

T-bana Hötorgets (X vid Spärrarna)
 • Kungsgatan 41, 111 56 Stockholm
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-18:00
 • Lör: 11:00-16:00
 • Sön: 11:00-16:00
Gigamex Sickla

Gigamex Sickla

Vid Sickla ICA Kvantum. Lätt att parkera
 • Siroccogatan 4, 131 54 Nacka
 • 08-391708
 • Mån-Fre: 10:00-20:00
 • Lör: 10:00-18:00
 • Sön: 11:00-17:00